07 mai 2012

Mousse cu căpșuni

 
Un desert răcoritor, ușor de făcut și cu care vă puteți impresiona prietenii care vă vizitează este și acest Mousse cu capsuni.

 Rețete pentru acest desert găsiți în diferite variante. Pentru cea pe care am făcut-o eu aveți nevoie de:
-  un pachet brânză Philadelphia (250gr)
- 4 pliculețe zahar vanilat
- un pachet jeleu de căpșuni
- 1 fiolă esență vanilie
- 2 căni căpșuni feliate
- 3 căni frișcă

Amestecați cu mixerul brânza Philadelphia și zahărul vanilat. Faceți jeleul de fructe conform instrucțiunilor de pe pachet. 
Turnați treptat peste brânza jeleul obținut si amestecați cu mixerul la viteza cea mai mica, pana la omogenizarea compoziției. Adăugați apoi vanilia, căpșunile feliate și cele doua căni de frișcă bătută, încorporându-le bine.
Turnați crema obținută in pahare. Trebuie sa stea cel puțin doua ore la frigider.
Când le serviți, ornați cu frișcă și puneți o căpșună în mijloc.
Enjoy!

PS. Obțineți 5 pahare de Mousee (ca cel din imagine)
       Eu am uitat să păstrez căpșuni pentru decor.
       Puteți folosi zmeura in loc de căpșuni dacă vă plac mai mult.
    

3 comentarii:

  1. Dar tare harnica mai esti :)))
    Pare o reteta delicioasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prima data cand fac acest desert si chiar a avut succes. In weekend vreau sa fac Mousse cu zmeura....

      Ștergere